DSC0577Lite om mig själv

I mitt arbete som samtalsterapeut fylls jag ofta med förundran över människans förmåga till läkning och självinsikt. Jag känner mig oerhört privilegierad att få ta del i de stora och små omvandlingar som så ofta sker i mina möten med andra.
Det mänskliga medvetandet har alltid fascinerat mig. Jag har frågat mig, om det är möjligt att förändra vårt medvetandetillstånd och följaktligen vårt sätt att vara i och uppleva världen. Och i så fall, hur kan vi förändra oss? Kan en ökad självkännedom, uppnådd t.ex. genom en terapiprocess leda till en ökad medvetenhet om världen och oss själva som en del i en helhet?

Jag har drygt 30 års erfarenhet av arbete med människor i både kris och utveckling i olika former och sammanhang. Bland annat har jag arbetat inom psykiatrin och inom rehabiliteringen. Jag har tidigare sysslat med måleri, jobbat som redaktör, skribent och översättare.

Sedan 16 år har jag egen mottagning där jag tar emot enskilda personer och par för samtalsterapi.
Jag handleder yrkesarbetande terapeuter och arbetar åt företag med ledarskapsutveckling samt utbildning i konflikt och stresshantering.

Relevanta utbildningar:

Utbildning till dipl. Samtalsterapeut i Psykosyntes vid HumaNova Psykosyntesuniversitetet. Vidareutbildning till dipl. Handledare i Psykosyntes
Grundutbildning i klinisk hypnos (Svenska Hypnos Föreningen)
Kurser och seminarier i bildterapi (Nordic Art Therapy Seminars och Uttryckande Konstterapi), träning i gestalt och transpersonell psykologi samt workshops i tibetansk psykologi (International Tarab Institute of Tibetan Philosophy and Psychology i Danmark).
Studier vid Institutionen för Indologi vid Stockholms Universitet, konstnärliga utbildningar.

Riddarholmens Psykoterapi, Stockholm